EN

Sinful - aikuisten leluilla maustetta makuuhuoneeseen

Kaupallinen yhteistyö

 

Selkäydinvamma tuo mukanaan monia haasteita - ikävä kyllä myös makuuhuoneen puolelle. Apua on onneksi saatavilla, joten seksistä voi yhä nauttia haasteista huolimatta. Esittelemme tässä erilaisia tuotteita, joista voi olla apua selkäydinvammaisille henkilöille.
 

Miehille
 

Hot Octopuss Solo / Duo

Hot Octopuss on nerokas väline, joka tarjoaa iloa sekä selkäydinvammaisille että muillekin miehille ja pariskunnille.

Ja siihen onkin monta syytä:

  1. Sitä ei tarvitse pidellä kädessä. Kun asetat peniksesi siihen ja tuet sen vartaloasi vasten, seksilelu pysyy paikallaan huolimatta siitä oliko penis lepotilassa vai jäykkä.

  2. Duo-mallin mukana tulee kaksi rannekellon muotoista kaukosäädintä - oma kappale sekä sinulle että kumppanillesi. Näin voitte molemmat osallistua nautintoihin.

  3. Hot Octopuss on kehitetty erityisesti neliraajahalvaantuneita ajatellen. Eräs tuotteen käyttäjä kertoi siitä olleen paljon apua:

“Olen neliraajahalvaantunut ja tämä laite kirjaimellisesti muutti elämäni ja antoi takaisin jotakin, jonka luulin menettäneeni ikuisesti. Ei voi sanoin kuvailla, miten paljon se merkitsee minulle.”

Tutustu Hot Octopuss -valikoimaan täällä
 

Penisrenkaat

Penisrengas on todella suosittu sekä miesten että heidän kumppaniensa parissa - ja syystä. Penisrengas tarjoaa miehelle jäykemmän ja pitkäkestoisemman erektion.

Se on kaiken kaikkiaan hyvin mutkaton tuote. Yksinkertaisimmillaan se on vain joustava rengas, joka puristaa peniksen tyvessä, mutta se tuo runsaasti iloa lukuisiin makuuhuoneisiin ympäri maailmaa. Se on yksi Sinfulin myydyimmistä tuotteista miehille. Lisäksi renkaita on saatavilla erittäin edullisesti, joten ei maksa paljoa kokeilla sopiiko se itselle.

Jos haluat viedä nautinnot asteen verran pidemmälle, kannattaa kokeilla värisevää penisrengasta. Saat kivenkovan erektion ja kumppanisi saa samalla ihanasti värisevää stimulaatiota. Siitä on siis rutkasti iloa teille kummallekin.

Tutustu Sinfulin penisrenkaisiin täällä
 

Ontto strap-on

Ontto strap-on eli valjasdildo voi olla suureksi avuksi, jos kärsit impotenssista ja haluat siitä huolimatta olla penetroivassa yhdynnässä kumppanisi kanssa.

Sen toimintaperiaate on hyvin yksinkertainen. Penis viedään onton strap-on -dildon sisälle ja sitä käytetään samoin kuin penistä yhdynnän aikana.

Tutustu Sinfulin onttoihin strap-oneihin täällä
 

Naisille
 

Vibraattori

Vibraattori voi hyvinkin olla maailman paras seksilelu. Se on yksinkertainen nautintoväline, joka tarjoaa naisille (sekä miehille ja pariskunnille) runsaasti iloa. Suosittelemmekin vilpittömästi, että jokainen nainen kokeilisi ainakin jonkinlaista vibraattoria elämänsä aikana.

Erityyppisiä vibraattoreita

Vibraattorityypillä on paljon merkitystä, kun etsit juuri itsellesi sopivaa tuotetta. Jos kaipaat vibraattoria, joka stimuloi tarkasti esim. klitorista tai muita erogeenisia kohtia vartalossasi, kannattaa kiinnittää huomiota laitteen muotoiluun. Valitse silloin klassinen dildovibraattori tai vaikkapa kapeakärkinen klitorisvibraattori.

Osa vibraattoreista on ohjattavissa kaukosäätimen tai yhteensopivan sovelluksen avulla. Ne sopivat täydellisesti parileikkeihin, koska kumppani voi osallistua nautintoihisi ohjailemalla värinöitä puolestasi.

Nykyisin on lähes mahdotonta puhua vibraattoreista mainitsematta paineaaltokiihotinta. Womanizer ja Satisfyer ovat markkinoiden kaksi merkittävintä paineaaltokiihottimien valmistajaa. Kummankin tuotteet tarjoavat loppujen lopuksi samaa - imevää ja sykkivää simulaatiota klitorikselle, joka johtaa monesti sarjaorgasmeihin.

Paineaaltokiihottimet ovat nykyään niin suosittuja, että vuonna 2020 suomalaisilla kanavilla esitettin niistä kertova dokumentti nimeltään Orgasmitakuu.

Tutustu vibraattoreihin täällä

 

Liukuvoide

Monille liukuvoide on ensimmäinen “seksilelu”, eli tuote, jonka tarkoituksena on tehdä seksielämästä entistäkin nautinnollisempaa. Liukuvoide tarjoaa lukemattomille pariskunnille parempaa seksiä. Se saa kaiken sujumaan helpommin ja hauskemmin ja siitä on yhtälailla iloa molemmille osapuolille.

Markkinoilla on nykyään myös ympäristöystävällisiä luomuliukuvoiteita.

Tutustu Sinfulin liukuvoiteisiin täällä

 

Rintojen stimulointi

Jos vyötärön alapuolisesta stimulaatiosta ei ole iloa selkäydinvamman vuoksi, suosittelemme rintojen stimulointia. Vuonna 2013 teetetyn tutkimuksen mukaan jopa 29%* tutkimukseen osallistuneista naisista koki saaneensa orgasmin tällä tavoin. Rintojen stimulointiin löytyykin monenlaisia (ja eri asteisia) tapoja.

*Lähde: Cosmopolitan


Nänninipistimet ja nännipumput

Nänninipistimet tarjoavat astetta intensiivisempää stimulaatiota nänneille, josta sekä miehet että naiset voivat nauttia. Nipistyksen tiukkuutta voi usein säätää, mutta stimulaatio on tavallisesti voimakasta.

Jos kaipaat villiä maustetta nännileikkeihin, voit hankkia vibraattorilla varustetut nänninipistimet.

Löydät nänninipistimet täältä

Nännien stimulointiin löytyy myös nännipumppuja ja nänni-imukuppeja. Niiden käyttö lisää nännien tuntoherkkyyttä, jolloin ne ovat erittäin vastaanottavaiset stimulaatiolle. Käytä niitä esileikin aikana ja jatka stimulaatiota esimerkiksi vibraattorin tai höyhenkutittimen kanssa.


Höyhenet ja kutittimet

Jos kaipaat mieluummin hellää ja kiihottavan aistillista nännistimulaatiota, kannattaa tutustua vietteleviin höyhenkutittimiin. Niiden pehmeät sulat tuntuvat fantastisilta vartalolla ja tarjoavat lumoavan kiihottavaa hyväilyä.

Löydät täältä Sinfulin höyhenkutittimet

 

Tietoa Sinfulista

Sinful on Pohjoismaiden suurin seksileluihin erikoistunut verkkokauppa, joka on jo 12 vuoden ajan inspiroinut pariskuntia hauskempaan, upeampaan ja tuhmempaan seksielämään. Sinful.fi asettaa aina asiakkaan etusijalle, joten asioidessasi siellä saat takuuvarmasti:

Huomaamattoman toimituksen - kaikki tilaukset toimitetaan huomaamattomassa, neutraalissa pahvipakkauksessa.

Hyvää asiakaspalvelua - jos sinulla on kysyttävää seksileluista, saat aina vastauksen sekä arkena että viikonloppuisin.

Tuotteita parhailta tuotemerkeiltä - esim. Fleshlight, Satisfyer ja We-Vibe.

 

Jos et ole varma, miten seksi ja seksilelut sopivat parhaiten omaan tilanteeseesi selkäydinvamman kanssa, sekä Sinful että Selkäydinvammaiset Akson ry suosittelevat keskustelemaan aiheesta lääkärisi kanssa.