EN

Sponsorit

Yhteistyössä Aksonin kanssa:

 

Coloplast kehittää tuotteita ja palveluja, joiden tavoitteena on helpottaa intiimiä terveydenhuoltoa tarvitsevien henkilöiden elämää. Valmistamme, kehitämme ja markkinoimme avanne-, kontinenssi-, haavan- ja ihonhoitotuotteita sekä urologisia tuotteita.

Läheinen yhteistyö käyttäjien kanssa auttaa meitä luomaan ratkaisuja tarvikkeiden ja -palvelujen muodossa, jotka huomioivat käyttäjien erityiset tarpeet.

Teemme elämästä helpompaa maksuttomien palveluidemme (Coloplast Tuki ja kotijakelu) sekä laajan tuotevalikoimamme ansiosta.

Coloplastin verkkosivut

Coloplast Tuki katetroijille


 

Premius Kuntoutus tarjoaa laadukasta ja oikea-aikaista moniammatillista selkäydinvammakuntoutusta. Terapian toteutuksessa huomioidaan selkäydinvamman erityispiirteet ja haasteet. Kuntoutuksen tavoitteena on tukea mahdollisimman omatoimista ja sujuvaa arkea niin töissä, koulussa, kotona kuin harrastuksissa.

Neurologisen kuntoutuksen lisäksi terapiassa on mahdollista hyödyntää myös muita erityisosaamisalueita sekä robotisoitua kävelykuntoutusta yksilöllisten tarpeiden ja tavoitteiden mukaan.

Premiuksen verkkosivut
 

 

Medfanet Oy on kotimainen terveydenhuollon tarvikkeiden maahantuoja ja myyjä, perheyritys, joka on palvellut suurella sydämellä jo vuodesta 2006. Valikoimissa ovat avannetuotteiden lisäksi Renew Medicalin ratkaisut suolen toiminnan hallintaan: Aquaflush-suolihuuhtelujärjestelmät ja Renew Insert ulosteen karkailuun. Nämä ovat ennen kaikkea hellävaraisia ja helppokäyttöisiä - Medfanetin missiona onkin aktiivinen arki.

Medfanetin verkkosivuilta löydät lisätietoa tuotteista sekä mm. käyttäjäkokemuksia ja usein kysyttyjä kysymyksiä. Ja jos mikään askarruttaa, ole rohkeasti yhteydessä asiakaspalveluun!

Yhteystiedot: asiakaspalvelu@medfanet.fi / 0800 940 60 (maksuton nro, klo 8-16)

Medfanetin verkkosivut

 

Respecta on hyvinvointia edistävä apuväline- ja terveysteknologiayritys, joka palvelee liikkeen ja toimintakyvyn haasteissa 13 klinikalla ympäri Suomen, tavoitteena ihmisen arjen elämänlaadun parantaminen ja ylläpitäminen. Vastaanotolla alan ammattilaiset arvioivat asiakkaan toimintakyvyn ja tarpeet sekä tarjoavat niihin sopivaa ratkaisua, mm. ortopedisissa jalkineissa ja pohjallisissa sekä erilaisissa kehon tuissa. Respectan verkkokauppa ja valtakunnallinen myyntipalvelu mahdollistavat apuvälineiden, kuten liikkumisen ja arjen apuvälineiden sekä vartalon tukien tilaamisen missä tahansa. Vapaus liikkua kuuluu kaikille.

www.respecta.fi / Respectan verkkokauppa
InstagramFacebook

 

 

Validia Oy tuottaa valtakunnallisesti asumis- ja avopalveluita fyysisesti vammaisille, kehitysvammaisille ja muille toimintaesteisille henkilöille sekä kuntoutuspalveluita neurologisen tai aivovamman saaneille. Validia Oy on vastuullinen yhteiskunnallinen yritys ja osa Invalidiliitto-konsernia.

Meillä on vuosikymmenten kokemus laadukkaiden asumis- ja kuntoutuspalveluiden sekä henkilökohtaisen avun tuottamisesta. Palveluillamme haluamme tarjota kaikille yhtäläisen mahdollisuuden mahdollisimman itsenäiseen ja omaehtoiseen, arvokkaaseen elämään.

Neurologisten ja aivovammojen kuntoutuksen asiantuntijana Validia tarjoaa monipuolisia kuntoutusmahdollisuuksia, joiden suunnittelu ja toteutus pohjautuu moniammatillisen tiimin tukeen, moderneihin tiloihin ja laitteisiin sekä viimeisimpään tutkimustietoon. Jokaiselle kuntoutujalle rakennetaan oma kuntoutuspolku ja tavoitteet, joita kohti kuljetaan yhdessä.

Tutustu Validian kuntoutukseen