EN

Sponsorit

Yhteistyössä Aksonin kanssa:

 

Coloplast kehittää tuotteita ja palveluja, joiden tavoitteena on helpottaa intiimiä terveydenhuoltoa tarvitsevien henkilöiden elämää. Valmistamme, kehitämme ja markkinoimme avanne-, kontinenssi-, haavan- ja ihonhoitotuotteita sekä urologisia tuotteita.

Läheinen yhteistyö käyttäjien kanssa auttaa meitä luomaan ratkaisuja tarvikkeiden ja -palvelujen muodossa, jotka huomioivat käyttäjien erityiset tarpeet.

Teemme elämästä helpompaa maksuttomien palveluidemme (Coloplast Tuki ja kotijakelu) sekä laajan tuotevalikoimamme ansiosta.

Coloplastin verkkosivut

Coloplast Tuki katetroijille

 

Premius Kuntoutus tarjoaa laadukasta ja oikea-aikaista moniammatillista selkäydinvammakuntoutusta. Terapian toteutuksessa huomioidaan selkäydinvamman erityispiirteet ja haasteet. Kuntoutuksen tavoitteena on tukea mahdollisimman omatoimista ja sujuvaa arkea niin töissä, koulussa, kotona kuin harrastuksissa.

Neurologisen kuntoutuksen lisäksi terapiassa on mahdollista hyödyntää myös muita erityisosaamisalueita sekä robotisoitua kävelykuntoutusta yksilöllisten tarpeiden ja tavoitteiden mukaan.

Premiuksen verkkosivut

 

 

 

Haltija palvelee valtakunnallisesti kuluttaja-asiakkaita sekä terveydenhuollon julkisen ja yksityisen sektorin ammattilaisia apuvälineisiin, hoitotarvikkeisiin sekä valmisortoosi- ja tukituotteisiin liittyvissä ratkaisuissa. Alan kattavin huolto-, puhdistus- ja vuokrauspalvelu mahdollistaa apuvälineiden turvallisen käytön ja oikea-aikaisen saatavuuden.

Haltija on osa terveysteknologia-alan merkittävää suomalaista toimijaa, Berner-konsernia. Berner ja Haltija palvelevat nyt yhdistetyin voimin julkisen ja yksityisen terveydenhuollon sekä hoivan asiakkaita entistäkin laajemmalla valikoimalla terveysteknologiatuotteita ja -palveluja.

Haltijan kotisivut

 

 

Validia Oy tuottaa valtakunnallisesti asumis- ja avopalveluita fyysisesti vammaisille, kehitysvammaisille ja muille toimintaesteisille henkilöille sekä kuntoutuspalveluita neurologisen tai aivovamman saaneille. Validia Oy on vastuullinen yhteiskunnallinen yritys ja osa Invalidiliitto-konsernia.

Meillä on vuosikymmenten kokemus laadukkaiden asumis- ja kuntoutuspalveluiden sekä henkilökohtaisen avun tuottamisesta. Palveluillamme haluamme tarjota kaikille yhtäläisen mahdollisuuden mahdollisimman itsenäiseen ja omaehtoiseen, arvokkaaseen elämään.

Neurologisten ja aivovammojen kuntoutuksen asiantuntijana Validia tarjoaa monipuolisia kuntoutusmahdollisuuksia, joiden suunnittelu ja toteutus pohjautuu moniammatillisen tiimin tukeen, moderneihin tiloihin ja laitteisiin sekä viimeisimpään tutkimustietoon. Jokaiselle kuntoutujalle rakennetaan oma kuntoutuspolku ja tavoitteet, joita kohti kuljetaan yhdessä.

Tutustu Validian kuntoutukseen