EN

Vertaistuki selkäydinvammaiselle

 

Yksilövertaistuki

Aksonilla on noin 50 koulutettua selkäydinvammaista vertaistukihenkilöä ympäri Suomea. Osaan vertaistukihenkilöistämme voit tutustua täällä.

Haluatko keskustella vertaistukihenkilön kanssa? Voit jättää tukipyynnön lomakkeella täällä tai ottaa yhteyttä Aksonin järjestökoordinaattoriin Maarikaan sähköpostitse tai puhelimitse: maarika.halonen@aksonry.fi tai p. 050 371 5400. Luvallasi myös läheisesi tai esimerkiksi selkäydinvamman parissa työskentelevä ammattilainen voi ottaa puolestasi yhteyttä.

Vertaistapaamiset

Aksonlaisten tapaamiset ovat kaikille avoimia vertaistapaamisia, joissa keskustellaan, vaihdetaan kokemuksia ja vietetetään aikaa mukavien aktiviteettien äärellä. Täällä näet tapaamisten paikkakunnat sekä vertaisohjaajien yhteystiedot. Tulevat tapaamiset näet Ajankohtaista-osion tapahtumakalenterista!

Haluatko järjestää omalla paikkakunnallasi vertaistapaamisia? Ota yhteyttä Aksonin järjestökoordinaattoriin Maarikaan sähköpostitse tai puhelimitse:maarika.halonen@aksonry.fi tai p. 050 371 5400.

Vertaistukea verkossa

Voit liittyä Aksonin suljettuun Facebook-keskusteluryhmään täällä.

Aksonilla on WhatsApp-keskusteluryhmä. Voit liittyä ryhmään lähettämälle järjestökoordinaattorille Maarikalle WhatsApp-viestin "Haluan liittya Aksonin WA-ryhmään" numeroon 050 371 5400.

Oletko kiinnostunut kävelevien selkäydinvammaisten vertaistoiminnasta? Keräämme kiinnostuneita kävelevien verkkoryhmään. Jos haluat mukaan toimintaan, niin ota yhteyttä sähköpostitse osoitteella kavelevat@aksonry.fi