Liity jäseneksi

Selkäydinvammaiset Akson ry:n varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joilla on selkäytimen vaurio. Yhdistykseen voi liittyä myös kannatusjäseneksi (kaikki, jotka hyväksyvät yhdistyksen tavoitteet) ja kannatusyhteisöjäseneksi (kaikki suomalaiset oikeushenkilöt).

Akson haluaa olla mukana juhlistamassa Suomen 100-vuotista taivalta omalla jäsenkampanjallaan. Joten lue tarkkaan! Aksonin tavoitteena on vuonna 2017 saavuttaa 100 uutta jäsentä, toki mitä enemmän sen upeampi juttu!
Miten kampanja toteutuu ja tavoitteeseen päästään?

  1. Vuonna 2017 liittyneiltä uusilta jäseniltä (varsinaiset, kannatus tai yhteisö) jäsenmaksua ei peritä, joten nyt on elämäsi tilaisuus liittyä jäseneksi! 
  2. Toinen tapa, joka varmasti innostaa vanhoja jäseniä. ROHKAISE YSTÄVÄÄSI LIITTYMÄÄN, NIIN SAAT HYVITYKSENÄ TÄMÄN VUODEN JÄSENMAKSUN. Ystäväsi tulee merkitä lisätietoihin sinun nimesi ja mahdollisen jäsennumerosi. Yksi suosittelija = yksi uusi jäsen. Helppoa kuin mikä!

Kampanja on voimassa 31.12.2017 asti. Akson osallistuu samalla Invalidiliiton jäsenhankinta kilpailuun. Mikäli Akson kasvattaa jäsenmääräänsä prosentuaalisesti eniten, palkintona on 1000 € avustus, joka käytetään jäsentoimintaan. NUORET HUOM! Lisäksi eniten alle 30-vuotiaiden jäsenten määrää suhteellisesti eniten kasvattanut järjestö palkitaan 1000 € avustuksella ja tämä käytetään nuorten toimintaan. Eli nyt kaikki nuoret aktiivisesti mukaan!

Jäsenmaksut vuonna 2017:

  • Varsinainen jäsen 20 euroa/vuosi tai ainaisjäsenyys 500 €
  • Kannatushenkilöjäsen vähintään 40 euroa/vuosi ja
  • Kannatusyhteisöjäsen vähintään 200 euroa/vuosi.


Jäsenedut löydät täältä >>

Yhdistyksen jäsenet hyväksyy hallitus. Jäseneksi liittyminen edellyttää jäsenhakemuksen toimittamista yhdistykselle. Lähetä hakemus sähköpostilla yhdistyksen sähköpostiin toimisto(at)aksonry.fi tai osoitteeseen Akson ry, Nordenskiöldinkatu 18 B, 00250 HELSINKI. Jäsenhakemuksen voit lähettää myös täyttämällä alla olevan sähköisen lomakkeen tai lataamalla tulostettavan version tästä 

Tutustu rekisteriselosteeseen tästä

 

päivitetty 25.3.2017