EN

FinSCI-tutkimuksen kysely on postitettu

ti helmik. 05 16:21:00 2019

Toiko posti kyselyn?

FinSCI-tutkimuksen kysely on postitettu eilen vastaanottajielle. Kysely on lähtetty henkilöille, jotka ovat täyttäneet tutkimuksen kriteerit sekä ovat olleet Helsingin, Tampereen tai Oulun yliopistollisen sairaalan selkäydinvammapoliklinikan asiakkaita tutkimuksen rekisteripoiminnan aikana. 

Akson toivoo ja kehoittaa, että jokainen kyselyn postissa saava vastaisi siihen! 

 

Ote tutkimuksen kyselystä:

Kenelle kysely on tarkoitettu?
Kysely on lähetetty Sinulle, joka olet ollut joko Helsingin, Tampereen tai Oulun yliopistosairaalan selkäydinvammapoliklinikan asiakas tutkimuksen rekisteripoiminnan aikana.

FinSCI tulee sanoista Finnish Spinal Cord Injury Study ja tarkoittaa koko Suomea koskevaa selkäydin­ vammatutkimusta.

Mitä kysytään?
Kysely alkaa taustakysymyksillä (ikä, sukupuoli, perhe­ ja työtilanne sekä selkäydinvammaan liittyviä tietoja). Näitä tietoja käytetään tulosten ryhmittelyssä.

Kysely sisältää kysymyksiä terveydestä ja kehon toiminnasta, liikkumisesta ja arjen toimintakyvystä. Kysymyksiä on myös psyykkisestä hyvinvoinnista, kivusta, sosiaalisesta elämästä ja sosiaali­ ja terveyspalveluista.

Osa kyselyn kysymyksistä on suunniteltu vain selkäydinvammaisille. Osa kysymyksistä on suunni­ teltu kenen tahansa vastattavaksi.

Vastaamiseen kuluva aika vaihtelee. Kysymyksiä testanneilla henkilöillä siihen kului 30 – 45 minuut­ tia. Mikäli vastaat kyselyyn sähköisesti, sen voi myös tallentaa välillä. Lisätietoa tutkimuksesta on tiedotteessa.

Vastausohjeet

Pyydämme Sinua vastaamaan kaikkiin kysymyksiin. Kyselyyn vastaamalla voit auttaa keräämään tietoa selkäydinvammaisten nykytilasta Suomessa. Tulosten avulla pyritään kehittämään ja vaikuttamaan selkäydinvammaisten henkilöiden hoitoon, kuntoutukseen, seurantaan ja sote­alan ammattilaisten koulutukseen.

Kiitos, että osallistut! Vastaa mahdollisimman pian! Arvomme koko kyselyyn vastanneiden kesken 150 euron arvoisen K-ryhmä lahjakortin!

Lisätietoa kyselystä antaa Invaliliiton tutkimusjohtaja Sinikka Hiekkala, sinikka.hiekkala@invalidlitto.fi

 

Takaisin ajankohtaissivulle

helmi 2019

matiketopelasu
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Ajankohtaisia tapahtumia