EN

Kiinnostaako sinua kehittää verkkopalveluiden, sisältöjen ja medioiden helpompaa käytettävyyttä?

ma toukok. 28 10:34:00 2018

kutsu_header.jpg

Arvoisa Selkäydinvammaiset Akson ry jäsen,

Suomen Tutkimusapu on kotimainen teknologiayritys, joka kehittää parhaillaan kotimaista tutkimusryhmää vierailemaan pyydetyillä kotimaisilla verkkosivustoilla sinulle sopivina hetkinä - omalla tietokoneellasi ja omassa rauhassa. Tutkimustiedon kerääminen tapahtuu näin ollen osana normaalia verkkosurffailuasi, täysin automaattisesti ja vaivattomasti. Mikä parasta, silmäsi tekevät kaiken työn puolestasi.

Tutkimusryhmän avulla yritys kerää jäsenistön surffailusta anonyymiä, täysin numeraalista silmänliikerata-dataa asiakkaittemme sivusto- ja sisältökehittäjien tueksi. Suomen Tutkimusapu ei koskaan luovuta asiakkailleen henkilökohtaisia tietojasi tai yksilötasolle tunnistettavissa olevaa silmänliikeratatietoa. Sivustovierailusi kartuttavat tilillesi pisteitä, joita voit aina halutessasi vaihtaa tarjolla oleviin tuotteisiin, lahjakortteihin tai palkkioksi.

Tutkimusryhmään haetaan juuri nyt mukaan enää ainoastaan 80 Suomessa asuvaa, yleisesti verkkosivustojen ja palvelujen käytettävyyden ja selkeyden parantamisesta kiinnostunutta kuluttajaa, joilla on käytössään aivan normaali PC tietokone, jossa on Windows käyttöjärjestelmä ja Chrome -selain

Tutkimusryhmän jäsenet palkitaan osallistumisestaan viikoittaisilla tuote- ja rahapalkinnoilla, josta syystä rekisteröitymisen yhteydessä tarvitaan korvausten maksatukseen verokortti ja pankkitiedot. Lisäksi palvelun jäsenille järjestetään tasaisin väliajoin rahanarvoisia arvontoja. 

Suomen Tutkimusapu toiminta ei liity Aksonin toimintaan.  Akson ainoastaan haluaa tukea kotimaisten teknologiayritysten ja palvelujen kehitystä ja jäsenistönsä mahdollisuutta lähteä mukaan heille mielenkiintoisiin projekteihin, koska tämän myötä meidän kaikkien elämä verkossa helpottuu ja palvelut paranevat. Samalla Akson haluaa Tutkimusapu yhteistyöllään edistää verkkopalvelujen, sisältöjen ja medioiden helpompaa käytettävyyttä ja esteettömyyttä.

Kuinka tutkimusapu.fi toimii? 

Käytännön tutkimustyö tapahtuu tietokoneeseen liitettävän Tobii –silmänliikeratakameran avulla. Samaa kameraa voit myös käyttää sitä tukevien PC pelien ohjaamiseen katseesi avulla. 

Kuten jo edellä mainittu, silmänliikekamera ja asennettava ohjelmisto keräävät ainoastaan anonyymia biometristä dataa. Näin ollen mitään kuvallisesti tai muutoin henkilötasolle tunnistettavaa tietoa ei kerätä. Yritys ja sen kehittämä ohjelmisto ei myöskään tunnista, hyödynnä tai seuraa tietokoneellasi olevia muita sisältöjä tai ohjelmistoja, vaan kehitetty ohjelmisto on liitetty ainoastaan Chrome -selaimeen.

Suomen Tutkimusapu toimittaa tutkimustyössä tarvittavan silmänliikekameran kaikille ryhmään mukaan valittujen henkilöiden käytettäväksi. Näin ollen osallistumisesi tutkimusryhmän toimintaan ei vaadi laitehankintoja.  Vastaavasti laitteen ja ohjelmiston käyttö on hyvin yksinkertaista. Kiinnittämällä laitteen, se alkaa automaattisesti kerätä selaimestasi silmänliikedataa, ja sammuttamalla ohjelmiston tai irrottamalla laitteen kaikki datan keräys pysähtyy välittömästi. Katseenseuranta laitetta voi joiltakin osin hyödyntää myös muihin ajanvieteasioihin, kuten pelaamiseen.

Mikäli kiinnostuit, voit käydä lukemassa ja tutustumassa tarkemmin Suomen Tutkimusapu toimintaan ja rekisteröityä mukaan osoitteessa www.tutkimusapu.fi

 

 

pallot.png

kutsu_kuvitus.jpg

 

Takaisin ajankohtaissivulle

loka 2022

matiketopelasu
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Ajankohtaisia tapahtumia