EN

Haetaan projektipäällikköä ja projektisuunnittelijaa

ma tammik. 29 12:58:00 2024

Selkäydinvammaiset Akson ry on saanut vuosille 2024–2026 Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskukselta (STEA) rahoituksen Merkityksellistä vertaisuutta kotiin ja vapaaehtoisuuteen -hankkeelle. Hankkeen tarkoituksena on tukea vastavammautuneita selkäydinvammaisia henkilöitä vammautumisen kriisissä ja edistää heidän osallisuuttaan systemaattisen vertaistukitoiminnan ja sektorirajat ylittävän yhteistyön avulla. 

Projektipäällikkö

Tehtäviin kuuluu mm. hankkeen johtaminen ja koordinointi, hankkeessa asetettujen tavoitteiden saavuttaminen, talousseuranta ja hankkeeseen liittyvä raportointi, sidosryhmäyhteistyö vastavammautuneiden kanssa toimivien tahojen (erityisesti yliopistollisten sairaaloiden) kanssa, koulutusten toteuttaminen yhdessä projektisuunnittelijan kanssa sekä projektisuunnittelijan lähiesihenkilönä ja ohjausryhmän sihteerinä toimiminen.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kokemusta STEA-rahoitteisesta toiminnasta, itsenäistä ja aktiivista työotetta sekä organisointikykyä, hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä kykyä verkostoitumiseen ja yhteistyöhön muiden toimijoiden kanssa. Arvostamme kokemusta järjestötoiminnasta, selkäydinvammasta ja vammaisuuden kohtaamisesta.

Projektisuunnittelija

Tehtäviin kuuluu mm. kurssien ja tapahtumien suunnittelu projektipäällikön kanssa sekä niihin liittyvät käytännön järjestelyt, hankkeen ideointiin ja toteutukseen osallistuminen, viestintä, vertaistukihenkilöiden rekrytointi, perehdytys, tuki ja ohjaus sekä vertaistuen välityksen koordinointi ja kehittäminen. Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vastaavaa osaamista, oma-aloitteisuutta, itsenäisyyttä sekä hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja. Arvostamme kokemusta järjestötoiminnasta, selkäydinvammasta, vammaisuuden kohtaamisesta ja vertaistoiminnasta.

Kumpikin rooli sisältää päivätyötä esteettömissä toimistotiloissa Helsingissä, ilta- ja viikonlopputyötä, matkustamista sekä etätyöskentelyä. Tarjoamme tehtävään valituille mielenkiintoisen ja haastavan työn, jossa on mahdollisuus kehittää ja luoda uutta, monipuoliset yhteistyöverkostot sekä hanketta hallinnoivan järjestön tuen.

Projektipäällikön ja -suunnittelijan tehtäviin sovelletaan Sosiaali- ja terveysalan järjestöjen työehtosopimusta. Projektipäällikön tehtävä kuuluu vaativuusryhmään 7 ja projektisuunnittelijan tehtävä kuuluu vaatimusryhmään 5. Työ alkaa 2.4. tai sopimuksen mukaan ja tehtävät ovat määräaikaisia.

Lisätietoa antaa toiminnanjohtaja Alicia Perho, p. 050 329 7899, yhteydenotot 5.2., 9.2. ja 12.2. klo 10-14 välillä.

Lähetä hakemus, palkkatoive ja CV viimeistään 18.2.2024 sähköpostitse alicia.perho@aksonry.fi, sähköpostin otsikoksi ”projektipäällikkö” tai ”projektisuunnittelija”.

Selkäydinvammaiset Akson ry on valtakunnallinen yhdistys selkäydinvammaisille henkilöille ja heidän läheisilleen. Toiminnan painopisteitä ovat vahva vaikuttaminen, monimuotoinen vertaistuki ja aito osallisuus.

 

Takaisin ajankohtaissivulle

marras 2021

matiketopelasu
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
Ajankohtaisia tapahtumia