EN

Aksonin uudet työntekijät esittäytyvät!

pe toukok. 17 13:00:00 2024

Petri Rissanen

Olen koulutukseltani fysioterapeutti ja myös kouluttautunut luonto -ja eräopas. Viimeiset työvuoteni ennen Aksoniin siirtymistä tein esteettömän luonto-olosuhteiden kehitystyössä Paralympiakomiteassa. Työ koostui useammasta hankkeesta ja sain hyvän käsityksen mitä hanketyö on. Samalla opin mitä verkostoitumisella ja yhteistyöllä voidaan saada aikaan. Olen lähtöjäni Suonenjoelta, Savosta ja kyllä mansikka on tuttu marja 😊 myös kesän makuinen.

Harrastan mielelläni erilaisia liikuntalajeja, välillä myös haastavampaa ja itseni rajoja koettelevia suorituksia. Vaellukset, myös muunlainen liikkuminen luonnossa on lähellä sydäntä niin kesällä kuin talvella, näitä on mm melonta, pyöräily, lumikenkäily, laskettelu, murtsikointi jne.. Lisäksi ajoittain koen intohimoa kokkailuun kotona ja pihalla grillillä ja varsinkin eräolosuhteissa avotulella kokkailu on lähellä sydäntä. Perheen kanssa näitä harrastetaan myös mahdollisuuksien mukaan, isosta ystäväpiiristä löytyy onneksi aina joku, jota yhteinen harrastaminen kiinnostaa.

Selkäydinvammaisten kuntoutuksen, liikunnan ja apuvälineiden osalta on työurallani kertynyt kokemusta ja olen päässyt moneen mielenkiintoiseen projektiin ja vaikuttamistyöhön mukaan. Mielelläni tuon myös omat näkemykseni ja ideani esille ja haluan herätellä keskustelua ja näin vaikuttaa asioiden edistämiseen ja muutokseen kohti parempaa.

Ollaan kuulolla ja keskustellaan asioista monipuolisesti ja rakentavasti.

Sara Väisänen

Olen koulutukseltani tradenomi, suuntautumisena markkinointi ja viestintä. 2019 kouluttauduin Invalidiliiton kokemustoimijaksi voidakseni jakaa 30 vuoden ajalta kertynyttä kokemustietoani harvinaissairaan ja vaikeasti liikuntarajoitteisen arjen haasteista ja mahdollisuuksista. Kokemustoimijuus on antanut minulle paljon erilaista kokemusta järjestökentällä.

Aiemmin olen työskennellyt Metropolian ammattikorkeakoulun kuntoutustutkimushankkeissa kokemustoimijana ja viestinnän tehtävissä sekä taloushallinnon tehtävissä pienessä maalausfirmassa. Vapaa-ajalla pidän luonnossa liikkumisesta ja intohimoihini kuuluu taiteen tekeminen. Viime vuodet olen harrastanut suulla maalaamista. Nyt otan innoissani vastaan haasteen Aksonin uutena järjestökoordinaattorina!

Takaisin ajankohtaissivulle

loka 2021

matiketopelasu
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Ajankohtaisia tapahtumia