EN

Näytteilleasettajat ja lajiesittelyt verkossa

 


 

 

 

Coloplastin toimialoihin kuuluvat avanteenhoito, inkontinenssi, haavan- ja ihonhoito sekä urologia. Toimimme maailmanlaajuisesti ja työllistämme yli 11 000 ihmistä. Coloplast kehittää tuotteita ja palveluja, joiden tavoitteena on helpottaa intiimiä terveydenhuoltoa tarvitsevien henkilöiden elämää. Läheinen yhteistyö käyttäjien kanssa auttaa meitä luomaan ratkaisuja, jotka huomioivat käyttäjien erityiset tarpeet. 
www.coloplast.fi
 

 

 

 
Wellspect on yksi maailman johtavista toistokatetrien valmistajista, ja LoFric® on tunnetuin brändimme. Olemme kehittäneet kroonisesta tai vaikeasta ummetuksesta kärsivien avuksi mahdollisesti maailman edistyneimmän huuhtelujärjestelmän, Navina Systems™ -järjestelmän, jossa erinomainen käyttäjäystävällisyys, kliininen tehokkuus ja yhdistettävyys liittyvät yhteen erittäin älykkääseen järjestelmään. Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme ja palveluihimme päivien aikana.
www.wellspect.fi
 

 

 

Verve on valtakunnallinen kuntoutujia, yrityksiä ja työelämää tukeva monipuolinen asiantuntija. Ammatillisen kuntoutuksen avulla tuemme ihmisiä pääsemään ja palaamaan työhön, sekä jaksamaan siellä paremmin. Tarjoamme vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta ja terapiapalveluita heikentyneen toimintakyvyn ja arjessa selviytymisen tueksi. Työpaikoilla valmennamme yksilöitä ja esimiehiä liiketoiminnan uudistuvissa tilanteissa. 
www.verve.fi
 

 

 

Haltija Group Oy on valtakunnallisesti palveleva alan nimekkäimmistä apuvälineyrityksistä syntynyt, vahvasti kasvava suomalainen yritys. Tarjoamme kattavat ja yksilölliset apuvälineratkaisut ja -palvelut asiakkaidemme erilaisiin tarpeisiin liikkumisesta kommunikointiin ja päivittäisiin hoito- ja hygieniatuotteisiin. Valitsemme yhteistyökumppaneiksemme vain parhaat tuotemerkit ja luotettavimmat toimijat. Mahdollistamme hyvän ja toimintakykyisen elämän eri ikäisille asiakkaillemme erilaisiin elämäntilanteisiin. 
www.haltija.fi 
 

 

 

Kailamed Oy on Klaimber-henkilönostimen valmistaja. Design-palkittu, kodin huonekaluksi sopiva Klaimber on markkinoiden ainoa henkilönostin, jota voi käyttää yksin, ilman avustajaa. Klaimber toimii ilman sähköä, joten se on aina käyttövalmis. Klaimberin avulla useat alaraajahalvaantuneet pääsevät lattialta ylös omin toimin ja Klaimberista esimerkiksi pyörätuoliin. Tuotteemme tukee omatoimista, aktiivista ja itsenäistä kotona-asumista ja arjessa pärjäämistä fyysisistä rajoitteista huolimatta. 
www.klaimber.fi
 


 

 

 
Vesollan on uusi esteettömyystyöhön sekä soveltavaan luontomatkailuun ja liikuntaan keskittyvä yritys. Hyvät välineet ja palvelut muuttavat haastavatkin paikat elämiseen soveltuviksi. Siksi olemme mukana kehittämässä ja tuomassa markkinoille aivan uusia tuotteita. Yhteistyökumppanimme on norjalainen Exero Technologies joka on kehittänyt Spiken. Spike on täysin uudenlainen soveltavan liikunnan väline ja Spike-hiihtokelkkaperheeseen kuuluu kolme tuotetta erilaisiin tarpeisiin. 
www.vesollan.fi

 
 

 

 

 

Suomen Paralympiakomitea on valtakunnallinen urheilu- ja liikuntajärjestö liikunta-, näkö- ja kehitysvammaisille sekä elinsiirron saaneille ja dialyysissä oleville henkilöille. Paralympiakomitean tehtävänä on kehittää ja koordinoida suomalaista vammaisurheilua ja -liikuntaa matalan kynnyksen harrastamisesta aina kansainväliseen huippu-urheiluun saakka.
www.paralympia.fi/
 
 
 
 

Lajiesittelyt

 

Padel

 

 

Ampumaurheilu

Lue ampumaurheilusta lisää Paralympiakomitean sivuilta.

 

Pyörätuolimiekkailu

Pyörätuolimiekkailu on miekkailun liikuntarajoitteisille sovellettu muoto, jossa kilpaillaan MM- ja paralympialaistasoilla saakka.  Se on
ainoita pyörätuolin käyttäjille tarjolla olevia kamppailulajeja ja ainut kamppailulaji, jossa pyörätuolissa pystyy kilpailemaan paralympialaistasolla asti.

Nimestään huolimatta pyörätuolimiekkailua voi harrastaa vaikka arjessa ei käyttäisikään pyörätuolia!

Pyörätuolimiekkailussa miekkailijat luokitellaan toimintakyvyn mukaan kolmeen eri kategoriaan (A, B ja C) ja ottelut käydään paikalleen
kiinnitetyissä pyörätuoleissa. Muuten säännöt ja aseet ovat samat.

Pyörätuolimiekkailu ei kuitenkaan ole pelkästään kilpailua, vaan se on myös oivallinen harrastusmuoto, josta harrastaja saa sekä mielen
virkistystä että kunnon kohennusta!

Tällä hetkellä pyörätuolimiekkailua tarjoavat Espoon Miekkailijat pääkaupunkiseudulla, Kalpaveljet Tampereella, Oulun Miekkailuseura Oulussa ja Saimaan Säilät Lappeenrannassa. Kysy kuitenkin rohkeasti myös oman alueesi miekkailuseurasta pyörätuolimiekkailun aloittamisesta!