EN

SYV 2021

SYV 2021 -seminaari järjestetään perjantaina 1.10.2021. Seminaariin voi osallistua paikan päällä Helsingissä Validian Synapsiassa (Nordenskiöldinkatu 18 B) tai verkon välityksellä. 

Paikan päälle ilmoittautuminen on täynnä. Verkko-osallistumisen ilmoittautuminen päättyy 26.9.

Osallisuus

Selkäydinvammaisen aikuisen palvelut ja tukitoimet -opas
FinSCI-tutkimuksen tuloksia
Vammaisten työllistyminen
Liikunta ja vapaa-aika

Hoito ja kuntoutus

Keskittämisasetus 10 vuotta -paneelikeskustelu
Sähkö- ja magneettistimulaatio kuntoutusmuotona
Hyvä selkäydinvammakuntoutus - mitä se on?
 

Aikataulu

Ilmoittautuminen alkaa paikan päällä klo 9:00. Seminaariohjelma alkaa klo 10:00 ja päättyy klo 16:00. Etäosallistujille lähetetään verkkotapahtuman linkki sähköpostilla ennen seminaaria. Tutustu ohjelmaan täällä. 

Validia järjestää paikan päällä kaksi 30 minuutin kestoista esittelykierrosta: klo 9:30 ja 12:30. 
 

Minimessut myös verkossa

Seminaarin näytteilleasettajiin pääsee tutustumaan niin verkossa kuin paikan päälläkin. He esittelevät järjestöjen toimintaa, apuväline- ja hoitotarvikeuutuuksia, kuntoutusta sekä liikunnan ja harrastamisen mahdollisuuksia. Lounastauon aikana verkossa näytetään näytteilleasettajien videoita sekä muuta materiaalia.Näytteilleasettajien videoita tulee myös seminaarin verkkosivuille.

 

Osallistuminen verkossa

Osallistuaksesi SYV 2021 -seminaariin verkossa, tarvitset verkkoyhteyden, tietokoneen tai älylaitteen (puhelin/tabletti) sekä kaiuttimet tai kuulokkeet. Seminaari suoratoistetaan verkkoalustalle, jossa pääset seuraamaan tapahtumaa. Käytännössä lähetämme sinulle sähköpostilla linkin seminaaripäivän aamuna ja pääset sillä verkkosivulle, jossa voit katsoa seminaaria ja lähettää kommentteja sekä kysymyksiä. 

 

Tapahtumassa mukana

       
             
      
   
             

 

 

   

 

 

 

(päivitetty 15.9.2021)