EN
Kirjaudu sisäänRekisteröidy

Tervetuloa Aksonin foorumille!

Täällä voit keskustella kaikista selkäydinvammaan liittyvistä aiheista. Tällä foorumilla sana on vapaa, mutta asiattomuudet eivät kuulu tänne ja ne tullaan poistamaan. Keskusteluja moderoidaan säännöllisesti jälkikäteen.

Osallisuminen keskusteluun edellyttää rekisteröitymistä (voit jättää kommenttisi myös anonyymisti rekisteröitymisesi jälkeen). Mikäli haluat pääsyn jäsen-, omais- tai vertaistukihenkilöalueelle, tulee sinun rekisteröitymisen yhteydessä jättää oikea nimesi sekä syntymäaikasi, jotta voimme varmistaa tiedot ja liittää sinut kyseisille alueelle. Rekisteröitymisen yhteydessä ilmoitettavat tiedot eivät näyt muille keskustelijoille nimimerkkiä lukuunottamatta. 

Pelisäännöt hyvään keskusteluun:

Akson ei vastaa keskusteluissa esitetyistä mielipiteistä. Jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä. Käyttäjät voivat ilmoittaa asiattomasta viestistä. Aksonilla on oikeus poistaa viestejä tai viestiketjuja keskustelupalstalta myös muista kuin edellä mainituista syistä - aina kun ylläpito katsoo asian tarpeelliseksi. 

Voit aloittaa uuden keskustelun klikkaamalla alta löytyvää "Lisää viesti" -painiketta.

(päivitetty 8.1.2019)

Uusimmat viestit

Uusin ensin
Uusin ensin Kommentoiduin ensin Viimeksi kommentoidut

Hae viestejä

Aihealueet

Akson tiedottaa
Jäsenet
Omaiset
Vertaistukihenkilöt
Yleinen
Apuvälineet ja hoitotarvikkeet
Asunnonmuutostyöt
Kuntoutus
Kysy järjestöltä
Muut
SYV-keskus
Terveyspalvelut
Tuet (eläkkeet, vammaistuet jne.)
Vammaispalvelut