Äänestä Aksonin ehdokas Invalidiliiton liittovaltuustoon!


Invalidiliiton korkeinta päätösvaltaa käyttää liittovaltuusto, joka valitaan joka neljäs vuosi jäsenyhdistysten jäsenten keskuudesta. Liiton jäsenyhdistysten varsinaiset jäsenet valitsevat liittovaltuuston 49 jäsentä posti- tai sähköisellä äänestyksellä 6.-17.11.2017. Aksonin jäsenet äänestävät ehdokastaan valtakunnallisten yhdistysten vaalipiirissä. Vaalipiiristä valitaan kuusi eniten saanutta ehdokasta liittovaltuuston jäseneksi. Valtakunnalliseen vaalipiiriin kuuluu Aksonin lisäksi 17 muuta yhdistystä.

Äänestämällä liittovaaleissa vaikutat Invalidiliiton tulevaisuuteen! Äänestämällä Aksonin omaa ehdokasta varmistat, että selkäydinvammaisille henkilöille tärkeät asiat ovat esillä liittovaltuustossa. Jokaisen ääni on tärkeä!  Valtuusto liiton korkeimpana päättävänä elimenä on tärkeä näköalapaikka liiton toimintaan ja sen kehittämiseen.

Invalidiliitto on fyysisesti vammaisten henkilöiden valtakunnallinen vaikuttamisen ja palvelutoiminnan monialajärjestö.  Invalidiliittoon kuuluu 149 jäsenyhdistystä ja niiden kautta noin 30 000 henkilöjäsentä. Akson on yksi Invalidiliiton valtakunnallisista jäsenyhdistyksistä.

Lisätietoa Invalidiliiton liittovaaleista vaalitoimikunnan sihteeri, vastaava järjestötyön suunnittelija Mirva Kiiveriltä, mirva.kiiveri@invalidiliitto.fi tai 044 765 0658 tai https://www.invalidiliitto.fi/liittovaalit.

SÄHKÖINEN ÄÄNESTYS ON AUKI, ÄÄNESTÄ SÄHKÖISESTI >>

Aksonin ehdokkaat:

 

 

 

 

 

16 Nuutti Hiltunen

Olen 58 -vuotias naimissa oleva kolmen aikuisen pojan isä, neurologiaan erikoistunut fysioterapeutti. Pääosan työurastani olen toiminut     lasten neurologisen fysioterapian ja apuvälinepalvelun tehtävissä, siitä yli kaksikymmentä vuotta lasten apuvälinekeskuksen osastonhoitajana. Tällä hetkellä olen Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin Apuvälinekeskuksen suunnittelijana, sekä  Selkäydinvammaiset Akson ry:n, Järvenpään seudun invalidien, Invalidiliiton liittohallituksen, Validia Asumispalvelut oy:n ja Euroopan selkäydinvammajärjestön (ESCIF) hallituksen jäsen.

 

 

 

 

 

24 Anni Täckman 

Olen 35-vuotias helsinkiläistynyt porilainen. Toimin Selkäydinvammaiset Akson ry:ssä järjestöpäällikkönä. Nykyisellään työnkuvaani kuuluu merkittävästi Meidän vammaisten/liikuntarajoitteisten henkilöiden oikeuksien ajaminen, vaikuttamistoiminta ja edunvalvonta sekä tietenkin järjestön kehittäminen ja toiminta. Olen mukana sairaanhoidon erityisvastuualueiden Selkäydinvamma-työryhmissä edustaen potilasjärjestöä sekä asiakkaan ääntä. Olen myös Selkäydinvammasäätiön hallituksen jäsen. Ennen Aksonia olen toiminut mm. kunnan vammaispalveluissa toimisto- ja asiantuntijatehtävissä, kuntosaliohjaajana sekä tarjoilijana. Vapaa-ajalla harrastan monipuolisesti eri liikuntalajeja, joista suurimpana rakkautena ja intohimona laskettelu (mono-ski). Myös musiikki kuuluu merkittävänä osana elämääni.
 

 

 


 

Janne Koskinen 

Olen luopunut ehdokkuudestani. En ole äänestyksessä mukana henkilökohtaisista syistä. Annan tukeni Aksonin muille ehdokkaille.