EN

Teams-treenit

22.09.2020 VERKKOTAPAHTUMA

Haluaisitko osallistua verkossa järjestettäviin etätapaamisiin, webinaareihin tai etäyhteydellä Aksonin vuosikokouksiin, mutta et ole ihan varma, miten se onnistuu? Tule treenaamaan kanssamme! 

tiistaina 15.9. klo 16.00-16.30
tiistaina 22.9. klo 16.00-16.30

Voit tulla treeneihin ihan vain testaamaan, että yhteytesi toimii tai voimme treenata yhdessä kameran/mikrofonin/chatin käyttöä. Voit liittyä treeneihin milloin vain niiden aikana. 

Jos haluat sähköpostiisi osallistumislinkin, niin ilmoittaudu treeneihin mukaan viimeistään osallistumispäivänä klo 15.00 mennessä. Ilmoittaudu sähköpostitse järjestökoordinaattori Maarika Haloselle osoitteella move@aksonry.fiOsallistumislinkki löytyy myös tästä tapahtumasta sekä Aksonin verkkosivuilta tapahtumakalenterista. 

Liity Teams-treeneihin tällä linkillä!

Tarvitset Aksonin verkkotapahtumiin osallistuaksesi vähintään:
- internetyhteyden
- tietokoneen/älypuhelimen/tabletin
- kaiuttimet/kuulokkeet

Nämä on myös hyvä olla:
- kamera, jos haluat muiden osallistujien näkevän sinut
- mikrofoni (joko erillinen tai esimerkiksi tietokoneen näytössä, puhelimessa tai kuulokkeissa oleva), jotta voit osallistua keskusteluun puhumalla. Keskusteluun voi osallistua myös chattiin kirjoittamalla. 

Voit osallistua tapahtumiin videokuvalla tai ilman (näet tapahtumaan liittyessäsi, ovatko kamerasi ja mikrofonisi päällä ja voit laittaa jomman kumman tai kummatkin päälle/pois). Pystyt säätämään kameran ja mikrofonin käytössä olemista myös tapahtuman aikana. 
 
Aksonin verkkotapahtumat järjestetään  Microsoft Teamsin välityksellä ja voit liittyä niihin käyttämällä selainta tai Teams-sovellusta. Suosittelemme käyttämään Teams-sovellusta. Teamsiin ei toistaiseksi voi rekisteröityä yksityishenkilönä, vaan riittää, että sovellus on asennettu.

Sovelluksen voit ladata käyttämääsi laitteeseen täällä.


Miten Teams-tapahtumaan liitytään?

(Laitteesta ja käyttöjärjestelmästä riippuen vaihtoehdot voivat hiukan poiketa tässä listatuista)

1. Klikkaa sähköpostikutsussa (tai verkkosivuilla/Facebook-tapahtumassa) osallistuminlinkkiä.

2. Riippuen siitä, onko sinulla laitteellasi Teams-sovellus: 

3. Kirjoita nimesi. (Tätä ei kysytä, jos laitteellasi on Teams-sovellus, johon olet rekisteröitynyt esim. oppilaitoksen/työpaikan kautta)

4. Valitse haluamasi ääni- ja videoasetukset.

5. Valitse Liity nyt.
Kokouksen asetuksista riippuen pääset sisään välittömästi tai siirryt odotustilaan, josta joku kokoukseen osallistujista voi päästää sinut sisään.

 


Takaisin ajankohtaissivulle

syys 2020

matiketopelasu
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Ajankohtaisia tapahtumia